Σχετικά με εμένα

Ανδρομάχη Φαλίδα

Η Ανδρομάχη Φαλίδα,B.Sc in Logopaedics, είναι πτυχιούχος του Queen Margaret University της Σκοτίας.

ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ ΦΑΛΙΔΑ
Βιογραφικό και εμπειρία
ΔΙακρίσεις
Η Ανδρομάχη Φαλίδα,B.Sc in Logopaedics, είναι πτυχιούχος του Queen Margaret University της Σκοτίας.
Δραστηριοποιείται στον τομέα της λογοθεραπείας τα τελευταία 15 χρόνια.
Διατηρούσε γραφείο λογοθεραπείας στην πόλη της Μυτιλήνης από τα τέλη του 2005 μέχρι το 2010,αναλαμβάνοντας ενήλικες μετά από εγκεφαλικά επεισόδια και με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, καθώς επίσης και παιδιά με διαταραχές λόγου και ομιλίας,μαθησιακές δυσκολίες,δυσλεξία καθώς και με αναπτυξιακές διαταραχές και σύνδρομα.
Από το 2010 μέχρι το 2017 συνεχίζει την επαγγελματική της δραστηριότητα στην Αθήνα και συγκεκριμένα στα νότια προάστια,διατηρώντας γραφείο στον Άγιο Δημήτριο και πραγματοποιώντας παράλληλα και κατ’οίκον συνεδρίες.
Επίσης, πραγματοποίησε μετεκπαίδευση στις διαταραχές φωνής με τη μέθοδο Voicecraft που εφαρμόζεται σε παιδιά και ενήλικες.
Το 2017 μέχρι το 2019 βρισκόταν στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ,όπου συνεργάστηκε οικειοθελώς με το Ελληνικό Σχολείο της Ορθόδοξης Εκκλησίας του Αγίου Νικολάου στο Σαν Χοσέ,πραγματοποιώντας αξιολογήσεις σε παιδιά ομογενών.
Από το 2019 ως και σήμερα πραγματοποιεί συνεδρίες σε παιδιά και ενήλικες.
Μεταξύ άλλων υπήρξε εξωτερική συνεργάτης του ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ-Κέντρο Φυσικής και Ιατρικής Αποκατάστασης (πρώην Κ.Ε.Κ.Υ.Κ.Α.με Α.Λέσβου-Κέντρο Εκπαίδευσης Κοινωνικής Υποστήριξης και Κατάρτισης Ατόμων με Αναπηρίες) επί 2συναπτά έτη και επίσης στο ΄΄Βοστάνειο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης”στο Νευρολογικό τμήμα.
Είναι μέλος του Σωματείου Λογοθεραπευτών- Λογοπεδικών Ελλάδος και έχει επιμεληθεί ενημερωτικά άρθρα σχετικά με τη λογοθεραπεία στο newsdiet.gr και στο Megamed.gr